31.12.2007

Lopultakin! / Finally I did it!

Tänään kävin lopulta....arvaatteko missä? Vihje löytyy kuvasta.
Joo, sain haasteen jo ajat sitten, että menepäs verta luovuttamaan. No, silloin en voinut luovuttaa, mutta nyt kävin Veripalvelussa. Täti siellä ei jostain syystä löytänyt millään sopivaa suonta vasemmasta kädestäni...ei vaikka kuinka sitä ronkki neulalla....aih. Mutta oikeasta tuli sitten sitäkin paremmin!! Eli luovutin sen noin puolen litran pussillisen. Ja nyt sitten haastan kaikki ne blogini lukijat, joille se on mahdollista, verenluovutukseen. Käythän kertomassa minulle, jos/kun otit haasteen vastaan.

Today I finally did it. Yes, I donated blood. I had planned to go for a long time, but wasn't able before. The picture is of my both hands, because the lady who was working at the Red Cross, couldn't find a proper vein in my left hand. And had to try the right as well. That worked, and I could donate about half a liter blood. And now I ask all of my blog's readers, who are able, to donate blood. Please tell me, if you join.

Edit: No, eihän tämä mikään ensimmäinen kerta ollut, olen minä verta luovuttanut jo useita kertoja, mutta viime kerrasta on aikaa...
This was not my first time donating, I have done it several times, but not for a long time....

9 kommenttia:

Miia-Rebekka kirjoitti...

Tosi upea teko!

Hyvää uutta vuotta!

Villasukka kirjoitti...

Hyvä!!! Itse käyn säännöllisesti aina kun kiertävä veripalvelu eksyy tänne korpeen. Tai nykyisin eksyvät niin usein, etteivät ihan joka kerta huoli naiselta. Mutta menen taas heti kun saan.
Hyvää uutta vuotta!

Lankakomero kirjoitti...

Otan haasteen vastaan takaperoisesti eli kävin 12. joulukuuta luovuttamassa 47. kerran verta. Hyvää uutta vuotta!

Emil kirjoitti...

Hywä-hywä! Toista se on meille suonettomille,vähäverisille,kirjaimellisesti kuiville tyypeille,eli eii onnistu vaik mieli tekiski auttaa :(
Veri on yleensäkin aika outo juttu,kun sen näkeminen tekee huonon olon,samoin neulat ja puhdistusaineen käry ( ja aattele kun oon ollu joskus sairaalas töissä :) )
Hauskaa ensimmäistä tammikuuta siulle :)

Satu H kirjoitti...

multa ei kanskaan tahdota löytää suonta yleensä sitten millään, sukuvika. viimeks kävin luovuttamassa verta muutama viikko sitten. oli 27s kerta. :)

Tiinuli kirjoitti...

Hienoa! Erittäin kannatettava asia!
Minun vertani eivät huoli, mutta olen asiassa kuitenkin mukana ajatuksissa!

Oikein hyvää alkanutta vuotta sinulle !!

emilia kirjoitti...

kiitokset ja hyvää uutta vuotta myös sulle! huomenna oon tulossa hyvin todennäköisesti tapaamiseen ja satuh lupasi kyydinkin :) näkemisiin!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa, toivottavasti uusi vuosi on alkanut hyvin :)

Hyvästä asiasta muistutat! Haaste on huomioitu, toivottavasti huolivat mun vertani. Viimeksi luovutus tyssäsi siihen, että olen asunut Kanadassa hullun lehmän tauti- alueella. Nyt noissa ohjeissa ei lukenut siitä mitään, ehkä bänni on poistettu? Kuulostelen asiata!

KaraMelli kirjoitti...

Kävin tänään verenluovutuksessa mieheni kanssa. Minulla oli 52. kerta ja mieheni on käynyt jo 73 kertaa!