22.1.2008

Ei meemejä, kiitos / No memes, please


Edellisessä postauksessa oleva meemi on sitten viimeinen, jonka julkaisen. Koska minusta olisi ollut epäreilua jättää vastaamatta haasteeseen, kun ei haastaja vielä tiennyt päätöksestäni, vastasin siihen, vielä tämän kerran. Saatan joskus vastailla mielenkiintoisiin kyselyihin, mutta en enää halua osallistua meemien kierrättämiseen ympäri Blogistaniaa. Toivottavasti kukaan ei pahastu....

I hereby announce that I don't want any more memes. I might answer, if there is an interesting questionnaire, though....

6 kommenttia:

Tiinuli kirjoitti...

Toi on hyvä päätös,, on minullakin harkinnassa,,
Kiitos muuten! se päivä on 28.

Hehkuvainen kirjoitti...

Hyvä päätös :). Itse en ole vielä kieltänyt haastamistani, mutta en ole enää vähään aikaan haastanut ketään, eli ketju on katkennut minuun.

Kristiina S kirjoitti...

Sama juttu mulla, tuon ekohaasteen poikkeuksellisesti otinvastaan, mutta muuten pysyn kielteisellä kannalla näihin ns. kiertokirjeisiin.

Sartsa kirjoitti...

Ei pöllömpi idea. Ihan tolkuttomasti menee aikaakin tehä kaikki mitä haasteessa pyyetää ja ettiä kaikkiin linkit. Eikä se mitään jos yhteen vastaa, mut heti tulee joku muu. En aio ketään kieltää, mut mietinpähän vaan.

Helmis kirjoitti...

Samaa harkinnut. Toisaalta nää on kivoja, mutta ei oikein meinaa aika riittää kaikkeen linkittelyyn. Ja sitten on vähän huono omatunto, jos ei vastaa, tai jos vastaa, muttei mainitse kaikkia kivoja blogikavereita. Milläs valitset, kun suosikkeja on ainakin kymmeniä ellei satoja..
Huoh.

KaraMelli kirjoitti...

Meemit on joskus kyllä ihan hauskoja ja niiden vastauksia on mukava lueskella. Minä en kyllä koskaan ole ottanut painetta siitä, että joku ei ole haastanut minua johonkin juttuun. Se linkittäminen sun muu sellainen vie kauheasti aikaa. Mutta jos joku on haastanut, niin toisaalta onhan se ollut sen puolesta mukavaa, että joku toinen on ajatellut minua sillä hetkellä. Joskus vastailen, joskus homma tyssää minuun. Enemmän minua risoo se, että minulla on joitakin sellaisia tuttavia, jotka eivät lähettele muuta s-postia kuin vain ja ainoastaan kiertokirjeitä. Sellaisiin en ole koskaan vastannut. En usko näihin "lähetä tämä viesti 1000:lle lähimmälle ystävällesi tai ikuinen epäonni vainoaa sinua" -juttuihin.