15.1.2008

Lämpöä pienille varpaille (haaste juuri sinulle)

Ystäväni kertoi, että Keski-Pohjanmaan Keskussairaalan synnytysosastolle tarvittaisiin pikkuisille vastasyntyneille lämmikettä pienille varpaille ( ja päillekin). Heillä on ollut siellä tossuja ja sukkia, mutta ne ovat ajan myötä hävinneet teille tietymättömille. Ja nyt sain "haasteen" uusien tossujen, sukkien ja ehkäpä myssyjenkin tekemiseen pikkuisille.

Siksi kehotankin kaikkia innokkaita neulojia ja virkkaajia ottamaan haasteen vastaan, ja tekemään lämmikettä pikkuisille. Kuulemma muuta rajoitusta ei ole, mutta kaikki pitäisi olla konepesun kestävästä, uudesta, puhtaasta langasta tehtyjä. Ja koko tietysti vastasyntyneelle!

EDIT: Kiinnitä töihisi mukaan lappunen, mistä langasta ne on tehty (langan nimi ja/tai koostumus), ja missä lämpötilassa ne voi pestä (ihan helpottamaan käyttöä, ja varsinkin pesua!)

Jos innostuit, ja haluat auttaa, niin eikun väkertämään!! Valmiit tossut voi lähettää minulle, niin toimitan ne sitten edelleen K-P:n keskussairaalan synnytysosastolle. Osoitteeni saat laittamalla sähköpostia osoitteeseen: puikkoterapiaa (ät) suomi24 (piste) fi

Mitään määräaikaa ei ole, mutta jos vaikka helmikuun loppuun mennessä toimittaisitte ne minulle??

Sorry again, this time only in Finnish...

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tsemppauksesta Satu! Olen taas pari riviä voiton puolella. ;)

Minulta saat muutaman sukkaparin ihan varmasti!

jentsu kirjoitti...

Kun ei ole kokemusta noista vastasyntyneistä.. Minkä kokoisia pitäisi suunnilleen olla? Voisin katsella jämälangoista :)

JohannaL kirjoitti...

Tämä on hyvä juttu!

Miia-Rebekka kirjoitti...

Kiinnostaa kyllä auttaa. Yritän ehtiä ees parit tossut tekemään. Kyselen sitten osoitettas.

Inkeri kirjoitti...

Muutaman myssyn ja tossut voisin minäkin tehdä.

jantta kirjoitti...

Muutamat oon jo tehny:) Lähettelen sitten kaikki kerralla. Ihan perussukkia tosin.

Enkeli kirjoitti...

Hei ! Yritän täällä myös keretä kutomaan muutamat !
Palaan asiaan..

Anonyymi kirjoitti...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務