27.4.2008

Äiti on niin ylpeä / Mom is so proud

Käykäähän vain katsomassa, mitä tyttäreni on nyt tehnyt. Tällä kertaa itselleen. Kyllä olen ylpeä, tytöllä on ikää vasta 13 vuotta, ja osaa jo samoja, millä minä pari vuotta sitten aloitin pitsihuivien tekemistäni....
Just click and see, what my DD knitted for herself. I'm so proud of her, she has just turned 13 and knits same patterns I did about two years ago, when I learned to knit lace.....

EDIT: Ja kaiken lisäksi, tytär on vasenkätinen, neuloo vasenkätisesti, siis vasemmalta oikealle...enkä siis osaa ollenkaan auttaa, jos tulee virheitä, enkä muutenkaan. Itse hän kaikki mallit kääntää vasenkätisiksi....outoa touhua sanon minä ;-)
In addition, she is left-handed and knits from left to right...so I really do not know how to help if she needed.... I'm glad she is so clever that she handles it by herself....weird...says me! ;-)

6 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Syystäkin saat olla ylpeä, tosi taitava tyttö!
Tiedä, minkälainen taituri vielä kehittyy tälläkin saralla.

Terhi kirjoitti...

Mies juuri vähän aikaa sitten kysyi että neulooko vasenkätiset toisin päin enkä osannut vastata. Nyt tuli vastaus, kiitos siitä. Taitava tyttö! Samoista aloittelin itsekin vuosi sitten.

Sartsa kirjoitti...

Hienoa työtä näytti olevan. Ei ne tytöt mitään neuvoja tarvi, ne on jo niin fiksuja ennestään :)

Hepsi kirjoitti...

On sulla taitava tyttö!

Päivi kirjoitti...

Tuota vauhtia jalkoihin jäät kohta, wirn*! On sinulla taitava tyttö, ei ole omena kauas puusta jne...

Miia-Rebekka kirjoitti...

Kyllä on äidillä aihettakin ylpeyteen!