6.5.2008

Kummallisuuksia / Strange things

Blogilista näyttää uudistuneen. Ei siinä mitään kummallista ole, ei. Mutta tämän blogin tiedot ovat ihan mullinmallin. En voinut kuin nauraa... avainsanat varsinkin olivat toinen toistaan kummallisempia, eikä ollenkaan tämän blogin sisältöön liittyviä.... ota näistä sitten selko!! Laitoin sähköpostia ylläpitäjälle, kaipa sieltä joku selitys tulee joskus - toivottavasti ainakin korjaavat kummallisuudet :-)

This is about Finnis Blogilista ( list of blogs). The site has been updated and the information of my blog has changed - to not so good direction.... I'm waiting for an explanation... :-)

9 kommenttia:

JohannaL kirjoitti...

Samaa katoin munkin blogissa ja tilaajamäärät oli mitä sattuu ja muutenkin koko uudistus ihan hanurista!

Ellu kirjoitti...

Et ole ainoa! Minullakin oli siellä yksi jos toinen asia miten sattuu... eiköhän nuo asiat korjaannu ajan myötä, kunhan siellä ehtivät laittaa kuntoon. :)

Sarastusta kirjoitti...

Juu, samaa minäkin hämmästelin.. avaisanoja minulla oli mm. politiikka.. oikeassa elämässä kuulun niihin immeisiin, joita se ei vois vähempää kiinnostaa.. Myös tilaaja ja lukijamäärät vaihtuivat joka naksautuskerralla.. mielenkiintoista (toivottavasti entinen blogilista tulis pian takaisin..)

seijap kirjoitti...

Samoja huomioita olen tehnyt omissa tiedoissani

Tarja kirjoitti...

Sama täällä.

Tiinuli kirjoitti...

Ihan sekaisin tuntuu olevan,,

Satu H kirjoitti...

ihan mitä sattuu tuolla tiedoissa tosiaan, tilaajamäärä hyppii ihan miten sattuu ja avainsanat on ihan kummallisia.. eikä koko blogilistalle meinaa päästäkään.. no, eiköhän nuo ajanmyötä korjaannu kun saavat kaikki uudistukset valmiiksi..

KaTilda kirjoitti...

elä muuta sano!
Vaihdoin tagit sielä, mutta ei silti oo oikeet. Bläääh. Kai ne joskus sitten ojentuu siellä.

Palaga kirjoitti...

Hauskoja juttuja näytti olevan minunkin blogeissani.