16.7.2008

Mysteeri menee unille / My Mystery Shawl hibernates now

Hermot meni... Aloitin innolla Goddess Knits Anniversary Mystery Shawlin. Kolmatta vihjettä neuloessa iski epäusko... siitä tulee niiiiiiiiin pieni. OK, lanka on ohuenohutta Wetterhoffin Silviaa joten mitä muuta voi olettaa. Olisi pitänyt uskoa ensivaikutelmaani. Liian ohutta tämän projektin tekoon. Ainakin minulle. Joten nyt menee tekele "unille" ja mietin mitä sen kanssa teen. Huivia siitä EI tule. Mutta jospa joku päivä saisi innostuksen ja tekisi siihen reunuksen - ja muokkaisi siitä nätin pienen pöytäliinan? Nyt en kuitenkaan halua moisella stressata - alan neuloa kivoja sukkia uusista langoistani!
That's it. I started Goddess Knits Anniversary Mystery Shawl. While knitting clue #3 I began to think this is not for me... It's too small to be a shawl... My yarn is too thin and gauge too small. I should have believed my first thoughts about this project. Well - now this work goes to hibernation. I'll think what to do with it. Maybe I'll change it to a doily??? Just now I don't want to think about it - I'll begin a new pair of lovely socks of my new lovely sock yarns!

7 kommenttia:

Kukka-75 kirjoitti...

Harmi! Onneksi on kuitenkin ihania uusia lankoja lohtuna =)

Satu H kirjoitti...

joo, kannattaa se tuollainen tympäsevä projekti vähäks aikaa unohtaakin. ehkä se sitten jonkun ajan päästä taas maistuu paremmin, tai sitten tosiaan teet siitä vaikka liinan. :)

Tiinuli kirjoitti...

Voi harmi,, vai niin siinä kävi.
Mutta hei,, kiitos vielä hyvästä seurasta Seinäjoella! Oli tosi kiva nähdä ihan silmikkäin.

Eija kirjoitti...

Ei niiden nyt ihan kaikkien tarttis sulle tarttua, tuo purkaminen jo oli vähän turhaa tartuttaa , liinat on ihan ok

amma kirjoitti...

Mullakin ohut lanka joten pieni huivi tulenoo, tosin 4 kaaviossa saa valita isompi tai pienempi kaavio.

amma kirjoitti...

Sama täällä-ihan liika ohuesta langasta tein (2mm puikoilla) Tulee varmaan joskus kokeiltua sitä huiviakin :)

Tahruska kirjoitti...

Mie sain tänään omani pois pingottumasta, ja kyllä siinä jälleen kerran oli taikaa suuremmalla kädellä... Oikeasti pienen ja epämääräisen oloinen mytty muuttuikin reilun kokoiseksi ja ainakin omaan silmään kauniiksi huiviksi. Piti laittaa oikein blogiinkin ennen ja jälkeen -kuvat.

Toivottavasti saat jossain vaiheessa intoa takaisin sen verran, että saat huivisi ainakin jossain koossa ja johonkin tarkoitukseen valmiiksi! :)