19.7.2008

Toeuptofutsies

Nämä varpaista aloitetut sukat ovat kulkeneet kassissa mukana, niitä on neulottu siellä sun täällä, neuletapaamisissa, autossa, kahvilassa jne. Eilen illalla sitten tein ne kotona loppuun. Tyttö sai pikkusukat varpaita lämmittämään...tällainen kun Suomen kesä on, ettei villasukat ole ollenkaan liikaa ;-) Nyt tuli sitten käytettyä loppuun lanka, jonka SNY:ni lähetti. Jäljelle jäi muutaman metrin pätkä.
These from toe up-socks have travelled in my handbag. I've knitted them everywhere. Yesterday evening I finished them, and my DD got small socks to warm her toes. Summer in Finland has this year been so cold, that these socks are more than needed ;-) Now I've spent the rest of the yarn my Finnish SP sent me.
Tofutsies sock yarn, 42grams and 2,25mm dpns

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa hyvän väriset! Ja eivät edes liian lämpimät meidän ilmaan. Kyllä se kumminkin kohta taas sataa! Hyvää viikonloppua terv. Pirjo

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Nyt jo valmiina, kivalta näyttävät. Mun sukan neulominen kestää ainakin puoli vuotta ;)

Tiinuli kirjoitti...

Niin,, ja torikeskuksessa,, hih,, siitähän sinut tunnistin,, Komeat sukat! Hienoa, että Wienkin jo puikoilla,, huh kun oot energinen,, minä täällä vaan ihmettelen ja suunnittelen,,

Satu H kirjoitti...

onpas kivan näköiset! :)

Palaga kirjoitti...

Kauniit sukat olet neulonut! Ne ovat aina tarpeen, nytkin jalassani.

Zanii kirjoitti...

Käsitöitäsi väheksymättä mun on pakko tunnustaa hihityksen kera, että huomioni kiinnittyi tällä kertaa vain äärettömän kuvauksellisiin jalkateriisi!

Jos jonkun jalkaterä on täydellinen sukkakuviin, niin sun! :-D

p.s. pakko kehua kyllä oivan väristä lankaakin :-P

Zanii kirjoitti...

Ai täydellisen kuvaukselliset sukanpingoittimet kuuluivatkin tyttärellesi! No ei se mitään, kauniit "ballerinat" on silti ja äidiltä varmaan perityt ;-)