17.9.2008

Sukkia ja kirottu lanka / Socks and a cursed yarn


Tämä on taas näitä kuvia...voihan epätarkan kuvan laittaa flunssan syyksi, voihan?? ;-)
Siis kuvassa on S(n)yyssukat. Sain tuon jännittävän värisen langan SNY:ltä, ja syksyn värisistä sukista tuli sitten sen nimiset. Ekan kerran tein sen "lappukantapään" varpaista aloitettuihin sukkiin. Ihan hyvä tuli. Tosin enemmän tykkään perinteisestä sukasta, ja vahvistetusta (ranskalaisesta) kantapäästä. Mutta tulipahan kokeiltua tuokin.
This is one of those pics again...one can blame flu for the poor picture, or not? ;-) These socks are knitted of the yarn my Finnish SP sent to me a few weeks ago.

Tämä lanka on kirottu? Ei siis voi ihminen ymmärtää, miksei, mutta ei tästä voi neuloa mitään ;-)
Olen aloittanut tästä ainakin viidet sukat, parit lapaset ja huivejakin muutaman. Mutta ei - niistä tulee aina jotenkin vialliset tai muuten kummalliset. Ei vaan onnistu, ja purkuun menee. Onko kellään muulla tällaisia "kirottuja" lankoja, joista ei vain tule yhtikäs mitään???
Is this yarn cursed? I can't understand why, but this just doesn't work in any knitting project I've tried. I have started so many different things, but each and every one has been frogged. Has anyone else this kind of cursed yarn, or am I the only one??

Socks: yarn: Shibuiknits merino sock yarn 57 grams, 2,5mm dpns

6 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Mulla onkin vielä kutomatta sukat kärjestä alottaen, paitsi ne sniikkerit olen tehnyt.
En tiedä kirotusta langasta,mutta kyllä tuolta jotainsen tapaista varmaan löytyy, kun etsimään alkaa:)

Aiju kirjoitti...

Kauniit sukat, ihanan syksyisen väriset!

Meinasin juuri alkaa keräilemään omia kirottujani ja laittaa päiväkotiin menemään =) Löytyy siis vaikka kuinka paljon... Mutta tuolla konstillahan niistä sitten pääsee, loppuu se kärvistely ;)

Miia-Rebekka kirjoitti...

Kyllä löytyy kirottuja lankoja meikäläisenkin lankakorista. Jotkut langat vaan vaatii just tietyn mallin itelleen ja sitähän ei ole nykypäivän tarjonnasta kovin helppo löytää. Varsinkaan jos eksyy Ravelryyn ja saa nenänsä eteen ne sadat ja tuhannet ohjeet.

Satu H kirjoitti...

en tiiä, mulla on varmaan kaikki langat kirottuja tällä hetkellä kun mistään ei tuu mitään, ei vaan huvita..

Eija kirjoitti...

Ei kai sellaista voi ollakaan kun kirottua lankaa, härkää sarvista ja vaikka patalappua jos ei muuta.

Liinu kirjoitti...

Satu, iso kiitos huivista, jonka vaihdossa sain! Värit ovat oivat, samoin koko. En vain saa aikaiseksi, en kuvata enkä kiittää. Laita vain kuva, jos sinulla on.