16.11.2008

Messuilut on messuiltu

Messut on käyty taas tältä vuodelta, kiitos kaikille teille ihanille ihmisille, matkakumppaneille, kanssabloggaajille ja muillekin!!! Ensi vuonna taas uudestaan, eikö vaan!!

Tänä vuonna en niinkään ostellut, enemmän hain ideoita ja inspiraatiota... ja tapasin blogituttuja!!
Ainakin Tarjan, Teisan, Villasukan, Rouva Oranssin ja Jaanan tapasin, niin ja luulen, että bongasin muitakin, ainakin Tuin näköinen ihminen tuli vastaan, mutta ei sitten tullut juteltua....niin että ihan varma en ole...ja Koukuttajan luulen nähneeni jossakin vaiheessa, ja Katjan ja Pirren ja Meerin.....

Enpä tällä kertaa laitakaan kuvaa ostoksistani, sillä suurin osa niistä tulee lahjaksi sellaisille, jotka saattavat täällä käydä katselemassa...

8 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Joo, ensi vuonna taas! Minäkin jätin vähän ostoksia näyttämättä salaisuussyistä.

Tui kirjoitti...

Pinkki reppu selässä menin siellä ja Teisan seurassa ainakin jossain kohtaa :)

Koukuttaja kirjoitti...

Hee, oho, enpä osannut arvatakaan, että kukaan mua sieltä bongaisi, erityisesti, kun olin naamioitunut ei-itsetehtyihin vermeisiin. Ja kun uhosin meneväni lauantaina ja olinkin sitten loppujen lopuksi tänään vasta liikenteessä.

No mutta, olisit tullut kiskaisemaan hupusta, jos kerran minut jossain huomasit! Minä en tapani mukaan nähnyt mitään tai ketään, paitsi näköjään muutaman kojun bongasin, kun olin kuitenkin kaikki rahani saanut tuhlattua aika viimeistä senttiä myöten.

Pirjo kirjoitti...

Nuori mies palasi armeijaansa ja menee tiistaina kymmeneksi päiväksi Rovajärvelle. Onneksi Äiteellä piisaa lankaa, ei ehdi turhia huolehtimaan. Kiitos seurasta!

katri kirjoitti...

No jospas minäkin pääsen sitten ensivuonna tampereen messuille, sitä odotellesa :) Kiitos tsempistä ja kommentista :)

Tahruska kirjoitti...

Hihii, kyllä tuo aika huolella on ollut salainen juttu tähän asti :) Ennen hyvinmennyttä niskapoimu-ultraa en uskaltanut paljoa hiiskua, blogia ei tainnut profiilin takaa edes näkyä. Nyt pikkuhiljaa alkaa uskoa todeksi ja hengitellä :) Kiitos onnitteluista kovasti!

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki kivaa loppuu aikanaan. Haikein mielin pakkaan tässä viimeistä pakettia. Paljastavaa postia siis tiedossa alkuviikosta! :)

lumiterkuin, sny

Anni kirjoitti...

Kiitos :)
Ihana SNY olet ollut ja keksinyt kyllä ihan mahtavia paketteja.
Pakko on kysyä että mikä ihme se oli se viimeisen paketin puinen juttu?