19.2.2009

Mietityttää

...nimittäin tätä neulojaa. Olen nyt ollut pakosta neulontatauolla kohta pari viikkoa, ja tällä välin on ollut aikaa miettiä yhtä sun toista asiaa. Esimerkiksi Kevätpäiväntasaushuivia. Hmm... Onko tämä minun mallini vaiko ei? Tykkäänkö vai en? Jatkanko vai puranko?
Huomasin että muillakin on ollut miettimistä...ja purkamistakin. No - vielä en ole päättänyt mitä teen.
Raverlyssa on tullut pyörittyä aika usein. Monta mielenkiintoista malliakin olen löytänyt. Osa on uusia, osa jo kauan jonossani olleita. Mieli tekisi jo aloittaa jotain, mutta en ole vielä tohtinut, antaa käden parantua rauhassa. Sairasloma loppuu sunnuntaina....jospa ensi viikolla jotain pientä...

8 kommenttia:

KaSil kirjoitti...

Mä aion neuloa, onpahan yksi hienostelu huivi sit :)

Tupuna kirjoitti...

Kyllä minäkin loppuun teen, kun on alettu. :)

Satu H kirjoitti...

emmääkään oikeen osaa sanoa tykkäänkö vai en, mutta en oo tosin pääsyt vielä ees nelosvaihetta loppuun että on siinä vielä hommia..

Villasukka kirjoitti...

Kiitos! Kyllä sinä olet hyvämuistinen :) Tykkään kyllä tuosta huivista, mutta kun ei ole ollut aikaa tehdä..

Palaga kirjoitti...

Hyvä, että annat kätesi levät! Onko se jo niin terve, että pystyt töihin?

Hyvää viikonvaihdetta sinulle!

Tahruska kirjoitti...

Kiitos suositteluista minun blogissa :) Juuri sellaista lipastotyyppistä ollaan ajateltukin, tuolla ei vain liikkeessä ollut järkevän hintaista ja kokoista. Isot olivat tolkuttoman kalliita, pieneen kohtuuhintaiseen ei olisi mahtunut mitään... Etsinnät jatkuvat, kyllä Se Täydellinenkin meitä varmasti jossain odottaa.

Leppoisaa viikonloppua!

Päivi kirjoitti...

Malta vielä hetki: enää muutama päivä ja saat kokeilla josko neulonta jo sujuisi! Minä meinaan sinnitellä omassa aikataulussa kevätpäivän valmiiksi. Tiedä häntä miten hieno siitä tulee:)

Helmis kirjoitti...

Sama mietintä täälläkin huivin suhteen :(. Saas nähdä, kuinka käy, kun se ei oikein toimi.....