14.5.2009

Kiirettä pitää

Kiirettä on tosiaan ollut, työt vievät melkein kaiken ajan ja haittaavat harrastusta. Ei ole käsityöt edistyneet viime aikoina. Jotain olen näperrellyt, kuvia tulee sitten kun on jotain valmista....

Meillä oli tänään Neuleystävien tapaaminen, mukana oli uusiakin kasvoja, ja jotain erikoistakin...vai onko muiden neuletapaamisissa ollut miehiä (ja nyt en tarkoita pikkulapsia, vaan aikuisia käsityöntekijöitä) mukana??? ;-)

6 kommenttia:

san kirjoitti...

Meillä on Helsingin käsityötapaamisessa useinkin eräs herra mukana - ja jos hyvin käy, kohta toinenkin :)

Anitta kirjoitti...

Priiman käsityötapaamisissa on mukana nuorimies, joka tekee aika vauhdikkaasti naisten puseroita yms ja on tainnut jopa tehdä neulemekon. Tyttöystävänsä on myös mukana, mutta taitaa jäädä toiseksi valmistuneiden neuleiden määrässä.

Mari kirjoitti...

Meillä on kyllä ollut neuletapaamisissa vanhin miespuolinen noin 3 v. ;) Ristipistotapaamisissa kyllä on välillä miesväkeäkin, kun treffaamme toistemme kodeissa, eikä ainakaan meidän isäntä ymmärrä lähteä pois, kun akkalauma tulee olohuoneeseen räpättämään. :D Mutta ei ole hänkään käsitöitä tehnyt. Mielelläni voisin kyllä miespuolisiakin toivottaa käsityötapaamisiin tervetulleeksi, varsinkin nuoria ja komeita. ;) (voisi kyllä naistenkin aktiivisuus tapaamisissa lisääntyä siinä vaiheessa ;) )

Mikaela kirjoitti...

Sehän on kivaa jos miehetkin uskaltautuvat mukaan! Kudontakurssilla, missä minä olen viime kevänä ollut mukana, meillä on Lari myös kutomassa. Hän on erittäin lahjakas ja kutoo mitä ihamimpia tuotteita!! Viimeisenä hän kutoo 30 metriä pyyhkeitä missä on 12 tutkaina ja 8 poljinta... En ihan heti olisi ruvennut siihen... Hyvää päivänjatkoa sinulle!

Palaga kirjoitti...

Todella hieno asia! Olen lehdistä lukenut, että jotkut miehet ovat uskalatutuneet neulekahvilatoimintaa mukaan. Olisin ikionnellinen, jos joku sukuni miehistä uskaltaisi tarttua puikkoihin. Isäni kyllä ompeli pieniä korjauksia vaatteisiin ja vaihtoi vetoketjuja. Häneltä opimme onpelutaidon, kun äitimme kuoli niin nuorena.

Mielenterveyskuntoutujien ryhmässä on eräs mies kutomassa mattoja ja heinoja tulee.

Satu H kirjoitti...

mitääh?! ketä miehiä sielä on ollu? hitsi ko en taaskaan päässy.. :(