22.6.2009

Kesäkelejä - viimeinkin!!

Tai niin ainakin säätiedotus lupailee! Minä ainakin yritän olla ulkosalla päivät, illat menee töissä... Harmi kun työt haittaa niin kovasti harrastusta ;-) Päivittelen sitten kun on jotain näytettävää, nyt ei ole mitään valmista.

Jotain kivaakin on taas luvassa, Neuleystävillä on tapaaminen ensi viikolla, JEE!

4 kommenttia:

Mikaela kirjoitti...

Kas kas!! Mullahan olisi aamuvuoro sinä päivänä!! Jospa laittaisin auton takaluukkuun pari lankalaatikkoa ja tulisin nauttimaan vohveleista??? Toki olette edelleen tervetulleita tänne visiitille!!

Mari kirjoitti...

Hei!

Millainen politiikka Neuleystävillä on vierailevia tähtiä kohtaan, saako teidän neuletapaamisiin tulla Keski-Pohjanmaan ulkopuoleltakin? Ajattelin vain, kun olen kotiseudullani heinäkuussa pari viikkoa (noin 20.7. saakka), että jos teillä olisi neuletapaaminen niihin aikoihin ja huolisitte vierailijan mukaan, niin... :)

Satu H kirjoitti...

voivoi, tällä viikolla oisin saattanu päästä kun on lomaa, mutta tiistaina taas työt kutsuu ja iltavuorohan se vapaiden jälkeen tietty on..

Mikaela kirjoitti...

Huomisesta vielä..... Jos yrittäisin tulla käymään neuletreffeihin, mitähän lankoja olisit (olisitte) kiinnostuneita näkemään?? En voi valitettavasti kaikkia tuoda :) Ilmoittele jos on joku tietty lanka mitä erityisesti kiinnostaisi!! Nähdään!