12.11.2009

Eipä pääse messukuume iskemään....

...kun en pääse messuille Tampereelle viikonloppuna. Vähän harmittaa kyllä, olis ollut niin kiva päästä reissuun, tavata tuttuja ja saada uusia ideoita, ja hypistellä kaikkia ihanuuksia.

Messuilun sijaan yritän täällä pysyä terveenä ja töissä autella lääkäreitä ja hoitajia hoitamaan niitä kaikkein sairaimpia "possutautisia". Toistaiseksi on oma perhe pysynyt terveenä ja toivottavasti pysyykin. Itse olen onneksi saanut jo rokotteen, että uskallan töissä olla, mutta suureksi harmiksi ei edes perheen riskiryhmään kuuluva ole omaansa vielä saanut. Tällaista on asua pienessä "liitoskunnassa", naapurikunnissa ja kaupungissa on rokotuksia jo saaneet terveetkin :-(

Työvuorojen välillä, sen mitä ennättää ja jaksaa, neulon vähitellen "joulusalauksia"...joten eipä ole mitään näytettävää täällä vielä ainakaan.

5 kommenttia:

Mikaela kirjoitti...

Mitäs mieltä olet muuten, näin sairaanhoitoalan ihmisenä, siitä, että menen käsityömessuille vaikka minua ei ole rokotettu (vielä)?? Onko se turvallista/tyhmää lähteä? Äiti, rokotettu, on sitä mieltä, että meidän pitäisi jäädä kotiin... Varmuuden vuoksi... Itse olen vähän sitä mieltä, että ei kannata lopettaa elämästä vaikka onkin "possua" liikkeellä... Eli mitä mieltä sinä olet??

emilia kirjoitti...

samoin täällä jäävät messuilut väliin, ehkä ensi vuonna sitten. kummallista tosiaan tuo rokotusaikataulu, sillä täälläkin vasta rokotetaan riskiryhmäläisiä, joista puolet rokotettu (ainakin virallisten tietojen mukaan), eikä esim. vielä alle 3-v terveitä, kuten muualla...

Koukuttaja kirjoitti...

Täällä meillä päin ei tahdo saada edes tietoa, milloin, missä ja ketä rokotetaan. Itselleni ei ole ainakaan vielä selvinnyt muu kuin että joissain terveyskeskuksissa ja neuvoloissa rokotetaan joskus. Mä kuulun paristakin syystä riskiryhmään, mutta olen tainnut tehdä päätöksen jättää piikki ottamatta. Mun riski saada tauti on kuitenkin muista syistä pienempi, kun en käy juuri koskaan juuri missään ja muutenkin. Tai sitten käännän kelkkani ja käyn ottamassa sen piikin, mene ja tiedä. Kauhean vaikeita tämmöiset päätökset!

Joka tapauksessa paljon sympatiaa siitä, että messuaminen jää nyt välistä. Ens vuonna me tänä vuonna väliin jättäneet mennäänkin sitten ja ostetaan Pirkkahalli tyhjäksi kaikista ihanuuksista, vai mitä? :D

Tiinuli kirjoitti...

Ensi vuonna sitten messuille, eiks niin =) Toivottavasti pystytte välttämään "possun" koko perhe. Jouluun on taas ihmeen vähän aikaa,, runsas kuukausi,, voi hurja. Taas jää paljon suunnitelmia toteutumatta.

Tsemppiä ja voimia sinulle työrintamalle!

Marja-Liisa kirjoitti...

Morjes, mitäs me Kokkolalaiset. Minä en ole puikkoilija, mutta sairaalaa käytän sitäkin tehokkaammin.
Ihan sattumalta tänne sivullesi eksyin.
Ei ole minuakaan rokotettu - ainakaan vielä, mutta pysyttelen kotosalla ...kait se sikapiikki pitäisi käydä ottamassa.