25.7.2010

Kolmen viikon tekemisiä

Eipä ole kolmeen viikkoon päivitetty....ja minä kun niin olin päättänyt, että päivitän useammin....voi voi....
Kolmessa viikossa voi saada aikaan vaikka mitä. Siis voi. Minä en saanut juuri mitään aikaan. Mutta jotakin kuitenkin. Tässä sairasloman aikaisia tekeleitä...yksi puuttuu joukosta, se meni jo äidille ja jäi kuvaamatta. Hänelle tein lyhythihaisen "hihattimen", äiti sanoi kyllä että ennen vanhaan niitä sanottiin lukunutuiksi. Siihen meni paksuhkoa puuvillalankaa, Schoeller&Stahlin Cotton mixia 280 gr, puikot oli muistaakseni 5mm.
Sitten tuossa kuvassa on sukkia, totta kai, kun minusta on kyse. "Pohjalla" on Novitan Kukkaketo-langasta, väri Ruusu (72gr), vaaleanpunaiset jotka on pingottumassa ovat KoolAidilla värjätystä Fabelista, 50 gr. Lilat raitasukat Seiskaveikkaa, tasan 100 gr. Vihreävalkoiset raitasukat puolestaan Novitan Woolia, 80 gr.Tuo epämääräinen sinikirjava räpellys on toinen hihatin, pitkähihainen sellainen, minulle itselleni.Se on ollut jo käytössäkin, ihan mukava hellepaidan päällä kun menin kauppaan aamusella. Ja farkkujen kanssa sopii väreiltäänkin passelisti. Tykkään. Siihen meni 270 gr Schoeller&Stahlin Batika-lankaa, 4,5mm:n puikoilla tikuttelin, resorihihat numeroa pienemmillä puikoilla.Keltaiset pikkusukat tein kuopukselle. Hän rakastaa keltaista väriä ja vanhat unisukat olivat jo ihan harmaantuneet. Niinpä äiti teki uudet "aurinkosukat". KoolAidilla värjättyä Fabelia 40gr.

JK. Kaisa meni naimisiin, ja hänen lahjaansa osallistuin tällä "tiskirätillä". Ilokseni se on näkyvissä myös valmiissa lahjassa, josta kuvia täällä.

5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Nättejä sukkia ja niin suloinen rätti! :)

PäiviP kirjoitti...

Ahkerammin päivität ja neulot kuin meikäläinen, täällä menee vaan tuumailujen puolelle (syyttää saa hellettä eikö vaan;) Hyvältä näyttää kaikki valmiit. Onko hihattimeen joku malli vai omasta päästäkö sorvasit?

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kivoja sukkia olet saanut aikaan. Ja raskitko tuota nättiä rättiä edes käyttää

Mikaela kirjoitti...

Milloin olisi muuten seuraavat treffit?? Voitte tulla tänne meille, jos haluatte :)

Seijasisko kirjoitti...

Sievä tiskirätti Kaisan takkiin.<3