1.7.2010

Ukkospäivä

Ulkona sataa ja on ukkosta ilmassa. Taisi tällä kertaa olla ohimenevä kuuro vain, nyt näyttää jo kirkastuvan ja uskalsin avata tietokoneen. Niitä kuviakin tuli tuossa otettua, no eihän niistä hyviä tullut, en osaa kuvata ollenkaan, ja sisällä sitäkin vähemmän. Poikakin yritti minua auttaa, että saatiin tuo villatakki kuvatuksi, mutta....no joo.... Kuvia kumminkin, todisteita että olen sentään jotain saanut tehtyä.
Top-down villis itselleni, malli on sovellus niin monesta ohjeesta, että sitä voisi melkein sanoa omaksi. Tämä on ollut kesken viime kesästä lähtien, en kyllä tiedä miksi, lanka on ihanaa neuloa ja muutenkin mieleeni. Puikotkin on ihanat. Mutta ei vaan saanut tehtyä valmiiksi ennen kuin nyt, kun olen ollut sairaslomalla. Jalka kun on kipeä, ehtii istua päivät pitkät ja neuloa....
Lankana BC garn Lucca Fino merinovillalanka, uskokaa tai älkää, koko xl-kokoiseen takkiin meni vain 288gr. Puikot Knit Pro pyöröt 4,5mm ja 5,5mm.

Sukkia taas vaihteeksi. Vasemmanpuoleiset BC garn sock woolista, 56gr ja oikealla Opal Sockenwolle, väri Schokolade, 62gr. Molemmat tehty 2,25mm Knit Pro sukkapuikoilla.
Tuo Opalin suklaanväri vähän ihmetytti, ei tosiaankaan minusta muistuta suklaanväriä, minulla tuli mieleen lähinnä reunoilta vähän palanut piparkakku ;-)Sain keväällä rakkaalta ystävältäni Päiviltä syntymäpäivälahjaksi ihanan paketin, joka olikin oikea neulojan hemmottelupaketti. Siinä oli mm. tämän Feather and Fan-huivin Sirdar Snuggly baby bambu(80%)-villa(20%)lanka. Suloisen pehmeäääääääää..... menekki tähän huiviin oli n.200 gr. Tikuttelin tämän muistaakseni 6mm puikoilla.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oho, tuota nyt ei voi sanoa edes langankulutukseksi, hyvä kuulla että on riittoisaa :).

Kauniit noi sukat ja aivan suloisen pehmeän näköinen huivi.

Mari kirjoitti...

Ihania neuleita! Tosi tyylikäs neuletakki, komeita sukkia ja kaunis huivi! :)

Villanne kirjoitti...

Kauniita neuleita! Varsinkin takki!

Eija kirjoitti...

Ai raitasetko niistä kuitenkin tuli noisat piparkakku suklaa sukista.

Mikaela kirjoitti...

Ihana tuo huivin! Näyttää tosi kauniilta :) Ja suklaasukat olivat oiken nätit, tuo ruskea ainakin on pikkasen suklainen :)

Hepsi kirjoitti...

Suklaasukkien värit on miun mieleen ja kauniita on toisetkin neuleet!

intsu kirjoitti...

Kaunis villatakki. Sellainen yksinkertaisen tylikäs. Jännä väri tuossa Opalin langassa. kauniin huivinkin sait. Just mun lemppariväriä ja tuo pitsikuviomalli on ihana.

PäiviP kirjoitti...

Kauhistus rakas ystävä ei ole käynyt kommentoimassa, no paqrempi myöhään.. Kauniita töitä, tuo villatakki on upea, yhtä upea kuin luonnossakin! Hyvä että lahjani meni hyötykättöön ja kauniiseen sellaiseen:) Kyllä rouva on ollut ahkerana!