21.5.2008

ISO kiitos Snylleni / Big thanks to my Finnish SP

Tänään sain ihanan paketin...SNY:ltäni, joksi paljastui Aiju. Ja mitä ihanuuksia taas paketin täydeltä: atacama-alpakkalankaa, Tofutsies-sukkalankaa (tämä olikin minulle vielä ihan uutta, nähnyt olen mutta en itse kokeillut), tuoksuvia tuikkuja ja tulitikut, rintaneula, ja ihana tuoksuva saippua, jonka sisällä on luonnon pesusieni..enpä ole ennen tällaistakaan nähnyt. Ja mukana vielä kiva kortti. KIITOS Aiju!!!
Today I got a lovely package from my Finnish SP, Aiju. And so many nice things again: Atacama alpaca yarn, Tofutsies sock yarn ( I have never tried this myself) , scented candles, a pin, and a lovely soap, which has a sponge from luffa gourd in it...never seen anything like this either. And a nice card included. THANKS A LOT, Aiju!!

5 kommenttia:

PäiviP kirjoitti...

Ihana paketti on:)

Tupuna kirjoitti...

Mukavan paketin olet saanut:)

satumh kirjoitti...

wau mikä paketti! :)

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Onpas kyllä ihana paketti!

Anonyymi kirjoitti...

Kuten niin monet kerrat on tullut todettua, sinua on ollut mahdottoman mukava ilahduttaa. Alkuun otin vähän "suorituspaineita", sulla kun on niin mielettömän ihania käsitöitä ja lankoja vilahdellut täällä, mutta mukavaa jos olen onnistunut tehtävässäni =) Käydäänhän kylässä jatkossakin!