6.10.2008

Tuulan sukat / Tuula's socks


Nämä tulikin pikaisesti valmiiksi. Eilen aloitin, ja tänään sitten päättelin sukat. Nämä menevät ystäväni vauvalle, ja vielä ne ehtivät mukaan sukkasadonkin keräykseen. Siispä.....Hillokellariin menevät.
These baby socks were quick to knit. I started them yesterday and finished today. These are for a friend's newborn baby.
Yarn: Yliveto 31 grams (Vuorelman Veto käsinvärjättynä, Fionan oma värjäys,Vuorelma's Veto yarn handdyed for Fiona), 2,5mm dpns
Edit: ohje Tuulan sukkiin löytyy täältä.

7 kommenttia:

Kat kirjoitti...

Voi että on hauskat sukat!!! =) Nappaan vinkin korvan taakse, josko tulis itekkin kokeiltua :)

Anonyymi kirjoitti...

kivat sukat :) Pysyvät vissiin aikas hyvin pikkuisen muksun jalassa, täytynee itsekkin jossain vaiheessa tehdä siskon vauvalle tuollaiset :)

Sipi kirjoitti...

Mulla on kans puikoilla nuo sukat, muutamat olen noita aiemmin tehnyt ja saajat on olleet tyytyväisiä kun nuo pysyvät pienissä, paljon potkivissa jaloissa niin hyvin. Hauska, että samoilla sukilla on niin monta nimeä; tarinasukat, junasukat ja Tuulan sukat :)

Inkeri kirjoitti...

Tuo malli on kokeilematta. Näyttävät hauskoilta.

Tupuna kirjoitti...

Aina yhtä ihanat sukat :)

Palaga kirjoitti...

Mukavan näköiset ja varmaan kätevät pienissä jaloissa!

Anonyymi kirjoitti...

Moi,
Ihania sukkia olet tehnyt. Itse olen aloittelija sukkien kanssa, muuta olen kyllä väsäillyt. Mistä olet löytänyt esim. näiden sukkien ohjeen ja mistä itse sen voisin saada?

Josu