1.8.2009

Nappiongelmia kerrakseen


Novita Kesä 2009-lehden neuletakki, en muista ohjeen numeroa enää. Tapani mukaan en sitten taaskaan seurannut ohjetta tarkalleen, tässäkin on tuo helman resori pidempi kuin ohjeessa. Enkä tunnetusti osaa/tykkää virkata, joten ne kukkakoristeet jätin pois, ja rapuvirkkaus oli minulle ihan kummallista räpellystä, ei siitä mitään tullut, niinpä kaula-aukon reuna jo venyi rumaksi. Harmittaa vähän... Korjasin sen tavalllisesti kiinteitä silmukoita virkaten, mutta ei siitä tullut enää siistiä. Saa kelvata noin. Hmph...
Napit olen jo kertaalleen vaihtanut toisiin, ekat oli väärän väriset. No, nyt nämäkään ei ole hyvät, ovat liian pienet. Ne ei vaan kertakaikkiaan pysy kiinni, napinreiät ovat liian löysät. Toisaalta, harvoin pidän neuletakkia kiinni, ainakaan tällaista kesäistä, joten napit ovat lähinnä koriste....mutta... no, katsotaan. Ehkä vaihdan napit vielä kerran, jos saan inspiraation - niin ja jos löydän sopivat napit!
Novita Luxus Cotton 550gr, puikot 3,5mm

6 kommenttia:

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Kaula-aukkoon jos virkkaisi pari kerrosta lisää samalla muutaman silmukan kaventaen, niin se voisi auttaa. Joskus neuleet "kiukuttelee", mutta kivan näköinen tuo takki on noinkin.

Tiinuli kirjoitti...

Kivannäköinen takki minunkin mielestäni! Kyllä sinä olet ahkera!
Kivaa viikonloppua!

MariL kirjoitti...

Kaunis neule!

Pirjo kirjoitti...

Olisit tullut vaikka iltakaffille ja olis laitettu samalla se rapuvirkkaus alulle. Ei se mahdotonta ole. Tykkään siitä taatusti enemmän kuin oikeista ravuista, meillä on niitäkin pyydetty tänä kesänä.

Pitsisukka kirjoitti...

Kauniin sininen pitsivillatakki!

satumh kirjoitti...

sinähän nyt oot innostunut puuvillaa neuloman! :) kaunis on, mitä niistä pikkujutuista välittämään! :)