6.8.2009

Puroa ja sotilaallisia sukkia ;-)


Novita Puro Tundra-lankaa tuli kulutettua lähes neljä kerää, tuotoksena piiitkä huivi. Ehkä lahjaksi jollekin, itse en ole järin ihastunut värimaailmaan, sittenkään....liian paljon tuota tummaa minun mielestäni.
Esikoiseni tulee viikonloppuna lomille, ja saa sitten nämä "sotilaalliset" villasukat (ihan perussukat, tätä kamalaa väriä halusi). Jospa auttaisivat jalkoja pysymään kuivina ja lämpiminä, sitten kun tosissaan metsäkeikolle lähtevät.
Novita Puro Tundra 174gr, 6mm puikot ja Novita 7veljestä 126g puikot 3,5mm

6 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Mulla on vielä koklaamatta siis hipelöimättäkin tuo Puro. :)

Tummaa munkin mielestä liikaa, mutta huivi varmaan lämpöinen.

Tiinuli kirjoitti...

Miten ihmeessä voit olla noin tehokas?? Koko ajan valmistuu jotain,, Kivaa elokuun alkua sinulle!

Mikaela kirjoitti...

Kiitos itsellekin kun kävitte!! Oli tosi kivaa, oikein sydäntä lämmitti kun olohuone täynnä neulovia naisia ;) Unohdin ihan teille mainostaa että tulevana lauantaina Pietarsaaren suomenkielinen työväenopisto järjestää käsityömarkkinat ja avoimet ovet opistolla. Minä ainakin menen sinne lankojeni kanssa :) Mutta varmaan paljon muutakin kiinnostavaa paikan päällä!! Osoite on Runeberginkatu 3, Pietarsaari. Tulkaahan kimppakyydille sinnekin!! Nähdään (ehkä jo 20 pv. kirjastossa...)!!

Mikaela kirjoitti...

Osoite oli hieman väärin aikaisemmassa kommentissa... Eli Runeberginkatu 1 on oikea :)

katri kirjoitti...

Kiitos onnitteluista :)
Puro huivi on mielestäni kauniin värinen, itsekkin ostin jotain Puroa mutta neulomatta on vielä, eiköhän siitä synny jotain syksyn aikana.
Hyvää loppukesän jatkoa :)

Nelmi kirjoitti...

Huomasin, että sinäkin olet neulonut tuosta Tundrasta tuon kaulahuivin. Nyt kysynkin sitten, että jäikös sinun käsiisi väriä noista tummista kohdista?
Minun nimittäin jäi aikalaillakin, etusormen yli kulki sinertävä juova ja samoin molempien käsien sormenpäät olivat sinertäviä sen mukaan mitä enemmän olivat neuleessa olleet kiinni. Käteni ovat ihan kuivat kun neulon, eikä edes käsirasvaa ollut tuolloin käsissäni. Onkohan minulle sattunut joku värjäyserävirheellinen kerä, sitä tässä mietin.
Minäkin vähän kyllä petyin tuon värimaailman väreihin. Tummaa on liikaa ja toisessa kerässä pinkki oli hillittyä ja himmeää, toisessa sitten oikein räväkkää. Onneksi mieheni on sen verran hassu, että lupasi pitää tuosta valmistuneen liivin:)
Käythän kertomassa kokemuksiasi!